Δωρεάν Ελληνικά Προγράμματα

Ολά τα παρακάτω προγράμματα είναι δωρεάν, και 100% χώρις spyware ή adware. Για γνησιότητα προέλευσης, έχουν όλα ηλεκτρονική υπογραφή του διακριτικού τίτλου Xarka Software.

Αν έχετε πρόβλημα με την προβολή ελληνικών χαρακτήρων στον υπολογιστή σας, παρακαλώ διαβάστε εδώ.

Αντικαπνιστικός Μετρητής v1.2

3,07 mb

Πρόγραμμα αρωγής σε όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα (είναι στα ελληνικά). Κρατά διάφορα στατιστικά στοιχεία, προβάλει πολλά γραφικά και παράθυρα συγχαρητηρίων για να βοηθά το χρήστη στη προσπάθειά του.

Όλα τα κείμενα μπορούν να οριστούν από το χρήστη.

Αν καπνίζετε, διαβάστε τα κείμενα στην παρακάτω σελίδα (στα ελληνικά).

Θα δείτε πως μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα χωρίς μαγείες και χρήματα με τον απλούστερο τρόπο - με το μαχαίρι!

Η σελίδα περιέχει καταπληκτικά κείμενα που εκπαιδεύουν και αποτελούν πολύτιμο κίνητρο για τη διακοπή του καπνίσματος, γιατί το κάπνισμα δεν ειναι απλώς κακό συνήθειο, αλλά είναι εξάρτηση στο ναρκωτικό νικοτίνη.

 

Έδρες v2.0

209 kb

Πρόγραμμα για τον υπολογισμό της κατανομής των εδρών σε εκλογές συλλόγων, συνδικάτων, επιμελητηρίων κτλ., εφ' όσον ισχύει σύστημα απλής αναλογικής. Χρήσιμο για εφορευτικές επιτροπές, συνδικαλιστές, φοιτητικές παρατάξεις κ.α.

 

Type Parser v1.1

383 kb (στα αγγλικά)

Για πιο προχωρημένους χρήστες! Μ' αυτό το πρόγραμμα, γίνεται μια ανάλυση της κατανομής των αρχείων στο δίσκο, με τρόπο εντελώς διαφορετικό από τον συνηθισμένο: με βάση τις καταλήξεις των αρχείων. Έτσι μπορείτε να δείτε πόσα αρχεία καθενός τύπου υπάρχουν, που είναι τα περισσότερα, πόσο πιάνουν κτλ. Μπορείτε λοιπόν να "ανακαλύψετε" την ύπαρξη κάποιων αρχείων και μετά να αποφασίσετε αν αξίζει να υπάρχουν... Τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν και σε προγράμματα όπως το Excel.

 

IcoLib2Dir v1.1

209 kb (στα αγγλικά)

Με το πρόγραμμα αυτό είναι εύκολη η μαζική εξαγωγή εικονιδίων ICO από βιβλιοθήκες που τα περιέχουν (exe, dll, icl). Για κάθε βιβλιοθήκη δημιουργείται υποκατάλογος και εκεί εξάγονται τα εικονίδιά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για εξαγωγή όλων των εικονιδίων ενός προγράμματος ή πολλών που βρίσκονται σε έναν υποκατάλογο, ή απλώς για τη παρατήρησή τους.

ZempekoTetris

Το παιχνίδι αυτό αποσύρθηκε για τους εξής λόγους.