Δωρεάν Οικονομικά/Λογιστικά Προγράμματα

Αν έχετε πρόβλημα με την προβολή ελληνικών χαρακτήρων στον υπολογιστή σας, παρακαλώ διαβάστε εδώ.

Ολά τα παρακάτω προγράμματα είναι δωρεάν, και 100% χώρις spyware ή adware. Για γνησιότητα προέλευσης, έχουν όλα ηλεκτρονική υπογραφή του διακριτικού τίτλου Xarka Software.

Οι Παράδες μου v1.3

1,05 mb

Το πρόγραμμα "οι παράδες μου" βοηθά στην διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών. Με αυτό μπορούμε να:

- Καταχωρούμε όλα τα έσοδα και έξοδά μας σε ημερήσια βάση
- Να φτιάχνουμε αναλυτικές καταστάσεις με τις εγγραφές
- Nα παρακολουθούμε την πορεία των εσόδων - εξόδων διαχρονικά

Το πρόγραμμα για τις αναλυτικές και συγκεντρωτικές παρουσιάσεις, χρησιμοποιεί πλήθος πινάκων και γραφημάτων. Τα αποτελέσματα αυτά μπορούμε να τα τυπώσουμε ή να τα εξάγουμε και σε άλλα προγράμματα όπως το Excel. Περιλαμβάνει και on-line βοήθεια.

Το πρόγραμμα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ελληνική και ξένη, η ελληνική διατίθεται δωρεάν.

Τα λεφτά μου

143 kb

Μια πολύ απλή έκδοση προγράμματος όμοιας λογικής με το παραπάνω για το Excel 97 (αρχείο XLS). Κάνει χρήση της Visual Basic της Excel για τους υπολογισμούς.

LoanInfo v1.1 (Ελληνική Έκδοση)

254 kb

Πρόγραμμα που υπολογίζει το επιτόκιο βάση των ορών της αποπληρωμής ενός δανείου. Με αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο να βρείτε τα επιτόκια που πληρώνετε για καταναλωτικά αγαθά, αυτοκίνητα, ακίνητα κτλ. Είναι χρήσιμο για να μπορείτε να ελέγχετε τους όρους που βάζουν οι δανειστές, έτσι ώστε να γλιτώσετε ίσως τοκογλυφικά επιτόκια. Το πρόγραμμα είναι σε μορφή wizard, υπολογίζει με ακρίβεια το επιτόκιο κάνοντας απλές ερωτήσεις πάνω στο δάνειο. Επίσης σχολιάζει το αποτέλεσμα.