Καλώς ήρθατε στη Xarka Software!

Παράγουμε λογισμικό με κύριο στόχο την διεθνή αγορά shareware, γι'αυτό και η ποιότητα των εφαρμογών μας μας είναι ισάξια με αυτή των ξένων εταιριών software.

Είμαστε μέλος της ένωσης Association of Shareware Professionals.

Ο όρος "shareware" χαρακτηρίζει μια εφαρμογή που διανέμεται δωρεάν, αλλά κάποιες λειτουργίες της απουσιάζουν - είναι όμως αρκετές για τη πλήρη αξιολόγησή της.

Στις σελίδες παρακάτω παρουσιάζουμε τις shareware αλλά και τις δωρεάν εφαρμογές μας. Σας προσκαλούμε να τις κατεβάσετε δωρεάν! Είναι 100% χωρίς υιούς και spyware και διαθέτουν την ψηφιακή υπογραφή μας.

Εφαρμογές Shareware

Mixaz
Με το Mixaz δημιουργείτε καταπληκτικά μουσικά βίντεο χρησιμοποιώντας τις μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Οι φωτογραφίες σας μετατρέπονται σε ζωντανά αντικείμενα που κινούνται και χορεύουν πάνω στην οθόνη ανάλογα με τη μουσική που επιλέγετε. Τα βίντεο μπορούν να εγγραφούν και σε DVD. Όλοι οι φίλοι σας θα εκπλαγούν βλέποντας τα! Στα Ελληνικά!

Backup Chunker
Το Backup Chunker είναι μια εφαρμογή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά και για συγχρονισμό αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και οποιαδήποτε άλλης συσκευής (USB stick, MP3 player κτλ.) ή διαδικτύου. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει πολλές δυνατότητες εφαρμογής... Στα Ελληνικά!

Άλλες Shareware Εφαρμογές
Ο όρος "shareware" χαρακτηρίζει μια εφαρμογή που διανέμεται δωρεάν, αλλά κάποιες λειτουργίες της απουσιάζουν - είναι όμως αρκετές για τη πλήρη αξιολόγησή της.

Δωρεάν Εφαρμογές

Εορτολόγιο Σήμερα
Το γνωστό πρόγραμμα "Σήμερα", που περιλαμβάνει εορτολόγιο, εκτυπώσεις ημερολογίων και πολλά ακόμα.

Λογιστικές και Οικονομικές Δωρεάν Εφαρμογές
Περιλαμβάνεται το γνωστό πρόγραμμα "Οι Παράδες μου" και άλλα.

Άλλες Δωρεάν Εφαρμογές
Χρήσιμα και πρωτότυπα προγράμματα. Κατεβάστε και κάντε τους εγκατάσταση - είναι δωρεάν! 100% χωρίς διαφημήσεις ή spyware. Για την προστασία σας έχουν την ψηφιακή μας υπογραφή.

Ιστοσελίδες Μαζικού Ενδιαφέροντος

VideoMusic.gr

Όλα τα τελευταία ελληνικά video clips από το YouTube, ταξινομημένα ανά καλλιτέχνη.

MyMastoras.gr

Η εταιρεία Mastoras ξεκίνησε το 1994 με έναν απλό σκοπό: να προσφέρει μοναδικά προσκλητήρια γάμου και βάπτισης με έντονη συναισθηματική αξία και ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση. Παρουσίαση δειγματολογίου.

VisaCalc.com

Sose.gr

Πληροφορίες - Υπερσυνδέσεις

Οδηγίες για αγορά των Shareware εφαρμογών
Για αγορά προγραμμάτων με ή χωρίς πιστωτική κάρτα στην Ελλάδα και Κύπρο.

Φόρμα Επικοινωνίας και Πληροφορίες για την Εταιρεία μας.

Διαφημίσεις